Učitavanje sajta

Vijesti

SDA Sandžaka: Naš je cilj da se obuzda samovolja

SDA Sandžaka: Naš je cilj da se obuzda samovolja

SDA Sandžaka: Naš je cilj da se obuzda samovolja

Stranka demokratske akcije Sandžaka pozvala je, početkom ove nedelje, sve političke stranke koje su na izborima dobile odborničke mandate u Skupštini grada, da formiraju potpunu koaliciju koja bi omogućila efikasno rješavanje nagomilanih problema u gradu nastalih tokom nekoliko proteklih godina.

Naš je osnovni cilj da se spriječi i obuzda samovolja gradonačelnika u radu koja je za posljedicu imala nezakonitost konstatovanu u Izvještaju Državnog revizora za 2011. godinu.

Međutim, posljednjih dana rukovodstvo Sandžačke demokratske partije na čelu sa Mehom Mahmutovićem pristupilo je nečasnom vrbovanju pojedinih odbornika drugih političkih stranaka. Ovime su, ne poštujući politički kodeks ponašanja, pokušali da sruše izbornu volju građana u čemu nisu imali uspjeha, jer je riječ o poštenim i časnim ljudima iz ovoga grada. 

Očigledno je čelnicima Sandžačke demokratske partije u Novom Pazaru stalo da po svaku cijenu, tražeći podršku pojedinaca i ne birajući sredstva, zadrže postojeće stanje i time direktno i drsko odbace svaku našu inicijativu da zajedno ravnopravno pristupimo  vraćanju velikih dugova poveriocima, isplati zaostalih ličnih dohodaka i doprinosa radnicima, kao i da se obezbjedi transparentnost i zakonitost u radu organa grada i javnih preduzeća.

Stranka demokratske akcije Sandžaka će nastaviti razgovore sa svim strankama koje imaju odbornike i tražiti mogućnost da se riješe svi nagomilani problemi u gradu. - kaže se u saopštenju SDA Sandžaka.


28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP