https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Jedinstvo u Priboju cilj svakog Bošnjaka - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Jedinstvo u Priboju cilj svakog Bošnjaka

Jedinstvo u Priboju cilj svakog Bošnjaka

Lista „Za bošnjačko jedinstvo“ je u sklopu svojih predizbornih aktivnosti održala predizborni skup u Priboju, gde su se u prepunoj sali Doma kulture prisutnima obratili nosilac liste Dr Sulejman Ugljanin i kandidati za vijećnike iz ove sandžačke opštine.

Sa skupa su upućene poruke jedinstva i naglašena potreba da Bošnjaci izaberu vijeće koje će odražavati izbornu volju građana.

Ukazano je na to da su svim Bošnjacima na ovim izborima zajednički interesi, te da se suočavaju sa mnogo problema i neriješenih pitanja koja se moraju rješavati zajedničkim snagama.

„Naš cilj je jedinstveno Bošnjačko nacionalno vijeće, koje će odražavati izbornu volju Bošnjaka, a ne neki određeni broj vijećnika. Svi Bošnjaci imaju isti cilj,a to je jedinstvo našeg naroda na svim poljima“, rekao je Dr Ugljanin na ovom skupu.

Kako su istakli ostali vijećnici, Bošnjačko nacionalno vijeće će biti Bošnjačka narodna skupština, gde će ljudi sa legitimitetom predstavljati Bošnjake i zastupati njihove ciljeve.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP