https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Ambasadori Holandije i Bugarske zainteresovani za stanje i pomoć Sandžaku - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Ambasadori Holandije i Bugarske zainteresovani za stanje i pomoć Sandžaku

Ambasadori Holandije i Bugarske zainteresovani za stanje i pomoć Sandžaku

Ambasadori Holandije i Bugarske zainteresovani za stanje i pomoć Sandžaku

Ministar u Vladi Srbije dr. Sulejman Ugljanin danas se odvojeno sreo sa ambasadorima Holandije i Bugarske koji su želeli da se podrobnije upoznaju sa radom Kancelarije za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja u Srbiji.

Njegova Ekselencija ambasador Holandije Laurent Stokvis obavestio je ministra da je Holandija duže vremena zainteresovana za pomoć Sandžaku i da zajedno sa OEBS-om radi na projektima u socijalnoj sferi.

Ambasador Stokvis je takođe izrazio interesovanje za sve projekte kojima se bavi Kancelarija.

Bugarski ambasador, Njegova Ekselencija Angel Dimitrov, je u svom prvom sastanku sa ministrom Ugljaninom pokazao izuzetno interesovanje za stanje u nerazvijenim opštinama sa bugarskom nacionalnom manjinom.

Ministar i ambasador Dimitrov su se složili da bi vlade dve države mogle puno da učine za te nerazvijene opštine i pomognu u obezbeđivanju sredstava kod poslovnih ljudi i iz fonodova EU za prioritetne projekte u tim sredinama.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37