Učitavanje sajta

Vijesti

Sandžačke igre najznačajniji sportski događaj

Sandžačke igre najznačajniji sportski događaj

Sandžačke igre najznačajniji sportski događaj

Predsjednik Asocijacije mladih SDA Sandžaka je u svojstvu člana Gradskog vijeća Grada Novog Pazara zaduženog za sport, u izjavi datoj za naš sajt, izrazio  zadovoljstvo i obavestio javnost da je Grad Novi Pazar dobio organizaciju MOSI (Međuopštinske omladinske sportske igre) igara 2014. godine.

„Ovo je velika prilika da se naš grad još jednom pokaže u najljepšem svjetlu i potvrdi da je grad mladih i uspješnih sportista, te da kao centar regije, organizacijama raznih manifestacija pokaže da ume i može da se nosi sa evropskim metropolama.“ – rekao je Gudžević.

„Ostaje nam i jedan od glavnih ciljeva u skoroj budućnosti a to je obnavljanje Sandžačkih igara, koje su ugašene 2008. godine, a trebale su biti održane u Novom Pazaru. Sandžačke igre predstavljaju jedan od  najbitnijih sportskih događaja za našu regiju i državu a i u godinama pred njihovo gašenje poprimile su i međunarodni značaj. Sandžačke igre su iznedrile najuspešnije sportiste, poput Vlada Divca, Amele Terzić i još mnogo drugih koji su upravo na igrama počeli sticati svoje iskustvo i dokazivanje u profesionalnom smislu.“ – podvukao je Edin Gudžević.

Novi Pazar je uvek bio ponosan na svoje sportiste i uvek ih je podržavao na putu ka uspehu. Obnavljanje Sandžačkih igara ove godine, kao i održavanje MOSI Igara 2014. godine vidimo kao odličnu prilika da Novi Pazar ugosti najbolje sportiste, mlade talente kao i poznate sportske radnike i još jednom pošaljemo poruku da je Grad Novi Pazar, grad otvorenog srca koji neguje sportski duh. Novi Pazar izrasta u grad koji postaje nezaobilazna destinacija u svakom pogledu, a protekli i predstojeći  događaji  još jednom pokazuju kvalitet našeg rada i evidentno zalaganje u interesu naših građana.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP