https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Baćićanin: Usvojen budžet štednje za 2013. godinu - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Baćićanin: Usvojen budžet štednje za 2013. godinu

Baćićanin: Usvojen budžet štednje za 2013. godinu

Baćićanin: Usvojen budžet štednje za 2013. godinu

Odbornici Skupštine grada Novog Pazara usvojili su na svojoj šestoj sjednici budžet grada za 2013. godinu.

Predsednik Skupštine grada Fuad Baćićan kaže da je gradski budžet za 2013. godinu restriktivan i realan, u skladu sa ekonomskom situacijom.

“Budžet je restriktivan, sa maksimalno smanjenom javnom potrošnjom, a za kapitalna ulaganja smo planirali preko 460 miliona dinara. Budžetom su predviđena vraćanja zaostalih dugova, isplata zaostalih plata radnicima kao i maksimalna štednja sredstava, da bi smo u 2014. godinu ušli rasterećeni i sa što manjim dugom”, rekao je Baćićanin novinarima.

 “Koalicija “Pokrenimo Novi Pazar – Tomislav Nikolić” od danas je i zvanično dio gradske vlasti. Skupština je za novog člana Gradskog vijeća izabrala Milivoja Milanovića, predsjednika Gradskog odbora Srpske napredne stranke” izjavio je za medije predsjednik Skupštine Fuad Baćićanin.

Odbornici su na današnjoj sjednici usvojili i treću izmjenu budžeta za 2013. godinu.

Tokom skuštinskog zasedanja došlo je do verbalnog incidenta. Odbornik Bošnjačke demokratske zajednice Admir Muratović optužio je pomoćnika gradonačelnika Nihada Hasanovića iz Sandžačke demokratske partije da je šefu ove odborničke grupe Seadu Šaćiroviću, dok je bio za govornicom, uputio psovke.

Šaćirović je tražio da mu se Hasanović “izvini u četiri oka” ili da to u njegovo ime učini gradonačelik Meho Mahmutović, što je odbijeno, nakog čega su odbornici BDZ-a napustili sjednicu.

Po riječima šefa odborničkog kluba Stranke demokratske akcije Sandžaka Fahrudina Đekića: “Tokom današnjeg zasjedanja došlo je do verbalnog incidenta. Pohvalio bih potez predsjednika Skupštine što je u trenutku izbijanja ovog incidenta prekinuo zasjedanje odredivši pauzu, čime je spriječio njegovo eventualno širenje i što je nakon pauze, od svih čije prisustvo nije neophodno na skupštini, zahtjevao da napuste sjednicu. Na taj način skupština je nastavila normalan rad.”

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37