Učitavanje sajta

Vijesti

Mladi SDA Sandžaka u zvaničnoj posjeti SDA BiH

Mladi SDA Sandžaka u zvaničnoj posjeti SDA BiH

Mladi SDA Sandžaka u zvaničnoj posjeti SDA BiH

Predsednik Asocijacije Mladih SDA Sandžaka Edin Gudžević, sa svojim saradnicima, obavio je zvaničnu posetu Stranci demokratske akcije BiH. Sastanak je upriličen u Centrali stranke u Sarajevu, gde ih je dočekao potpredsednik stranke i direktor Političke akademije SDA Senad Šepić.

Osnovni cilj ove radne posete bio je upoznavanje sa aktivnostima SDA BiH i radom Političke akademije Stranke i budućoj saradnji mladih SDA iz dveju republika te uključenjem mladih SDA Sandžaka u rad Političke akademije u Sarajevu. Potpredsednik SDA BiH izrazio je veliko zadovoljstvo ovom posetom mladih iz Sandžaka i naglasio da će u narednom periodu saradnja na svim poljima biti pospešena u obostranom interesu. Takođe, tokom sastanka je razgovarano i o drugim pogledima međusobne i prekogranične saradnje koja će biti od velikog značaja za mlade sa ovih prostora.

Predsednik AM SDA Sandžaka Edin Gudževic je, po završetku sastanka, izjavio da je poseta stranci i instituciji kao sto je Politička akademija SDA, imala za cilj upoznavanje sa radom akademije i pospešivanju koordinacije omladinskih mreža u budućnosti.

”Smatram da smo današnjom posetom otvorili vrlo bitne teme u smislu ostvarivanja ideja i političkih aktivnosti, što me posebno raduje i očekujem da ćemo u što kraćem roku realizovati određene planove o kojima je bilo reči na današnjem sastanku, a tiće se mladih sa naših prostora”, zaključio je Gudžević.

Predstavnici stranaka su dogovorili još intenzivniju saradnju i što skoriju posetu predstavnika AM SDA BiH, Sandžaku.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP