https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Uvođenje elektronske matične knjige u nerazvijenim opštinama - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Uvođenje elektronske matične knjige u nerazvijenim opštinama

Uvođenje elektronske matične knjige u nerazvijenim opštinama

Uvođenje elektronske matične knjige u nerazvijenim opštinama

Ministar dr Sulejman Ugljanin dogovorio je danas na sastanku u Vladi Srbije sa predstavnicima Ministarstva pravde i državne uprave i JP «Pošta Srbije» uvođenje sistema elektronske matične knjige u 46 nerazvijenih opština Srbije. To će omogućiti olakšano vađenje dokumenata u tim opštinama i tako širom otvoriti vrata potencijalnim investitorima.

Stručnjaci Pošte su izradili neophodan softver, Ministarstvo pravde i državne uprave će finansirati priključke a Kancelarija za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja će, na osnovu iskazanih potreba nerazvijenih opština, kupiti kompjutere i štampače za realizaciju tog projekta.

Ministar Ugljanin se, u ime 46 nerazvijenih opština u kojima živi milion građana Srbije, zahvalio predstavnicima Ministarstva pravde i državne uprave i JP «Pošta Srbije» na kooperativnosti i pozvao i ostala ministarstva i javna preduzeća da više pažnje obrate na mogućnosti za razvoj nedovoljno razvijenih opština Srbije.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37