https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Ministar Ugljanin i dekan FON-a potpisali Sporazum o dugoročnoj saradnji - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Ministar Ugljanin i dekan FON-a potpisali Sporazum o dugoročnoj saradnji

Ministar Ugljanin i dekan FON-a potpisali Sporazum o dugoročnoj saradnji

Ministar Ugljanin i dekan FON-a potpisali Sporazum o dugoročnoj saradnji

 

Ministar dr. Sulejman Ugljanin u svojstvu direktora Kancelarije za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja Srbije i prof. dr Milan Martić, dekan Fakulteta organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu potpisali su danas u zgradi Vlade Srbije Sporazum o dugoročnoj saradnji u oblasti pripreme, praćenja i nadzora realizacije razvojnih projekata održivog razvoja nedovoljno razvijenih područja.

Ministar Ugljanin je naglasio da je cilj Kancelarije, na čijem je čelu, da iskoristi znanja stručnjaka FON-a kako bi se nerazvijene opštine učinile privlačnije potencijalnim investitorima.

“Mi smo započeli strateški razvoj nerazvijenih opština i naš je glavni cilj da uspostavimo privredu i ekonomski razvoj nerazvijenih opština zasnovan na znanju. Da bi dostigli taj cilj, kancelarija je uspostavila saradnju sa više univerziteta i kao vrhunac toga smo danas potpisali sporazum o saradnju sa Fakultetom organizacionih nauka, kako bi, koristeći njihovo znanje, ove nerazvijene opštine učinili što privlačnijim i interesantnijim za buduće investitore” – rekao je minister Ugljanin po potpisivanju sporazuma.

Dekan FON-a prof. dr Milan Martić se zahvalio ministru Ugljaninu na ukazanom poverenju i rekao da su znanje i organizacioni procesi veoma bitni u cilju što boljeg iskorišćenja resursa nedovoljno razvijenih opština.

 

 

 

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37