Učitavanje sajta

Vijesti

Tutinskoj opštini obezbjeđeno još jedno ambulantno vozilo

Tutinskoj opštini obezbjeđeno još jedno ambulantno vozilo

Tutinskoj opštini obezbjeđeno još jedno ambulantno vozilo

Turska razvojna agencija TIKA je juče u Novom Pazaru dodjela sedam ambulantnih vozila za pet sandžačkih opština i grad Novi Pazar. Svječanosti povodom uručivanja ključeva predstavnicima opština, prisustvovao je između ostalih Ambasador Republike Turske u Srbiji Mehmet Kemal Bozaj i predsjednik TIKE Serdar Can. 

Jedna od šest opština koja je dobila donaciju TIKE u vidu ambulantnih kola, jeste i opština Tutin, koju je na svječanosti predstavljao Šemsudin Kučević, zamjenik predsjednika SDA Sandžaka i predsjednik opštine Tutin. 

Predsjednik opštine Tutin Šemsudin Kučević se zahvalio Turskoj razvojnoj agenciji (TIKA ) na ovako značajnoj donaciji za ovu opštinu. 

“Ova donacija je jedna od najvrijednijih iz prostog razloga što smo mi najudaljenija destinacija od Beograda i ostalih važnih kliničkih centara u Srbiji i jako je bitno radi hitnih slučajeva, kojih nažalost ima dosta, da bezbjedno i na vrijeme stignu do njih. Moram naglasiti da je ovo nama jedna od najdražih donacija ”- istakao je Kučević.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP