https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Turski privrednici zainteresovani za ulaganja u Srbiji - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Turski privrednici zainteresovani za ulaganja u Srbiji

Turski privrednici zainteresovani za ulaganja u Srbiji

Turski privrednici zainteresovani za ulaganja u Srbiji

Predsjednik SDA Sandžaka dr. Sulejman Ugljanin je tokom svoje radne posjete Republici Turskoj bio učesnik i poslovnog foruma u Istambulu koji je organizovao Savjet za privrednu saradnju sa inostranstvom.

“Učinićemo sve da pomognem investitorima da što brže dobiju sve neophodne dozvole u vezi sa investicijama kako u naše nerazvijene opštine Sandžaka tako i u ostale opštine Srbije” rekao je predsjednik Ugljanin obraćajući se privrednicima na poslovnom forumu u Istanbulu u organizaciji turskog Saveta za privrednu saradnju sa inostranstvom. Predsjednik Ugljanin u svojstvu ministra u Vladi Srbije je i predsjednik Zajedničkog komiteta za ekonomsku saradnju Srbije sa Turskom.

Privrednici su se interesovali za mogućnosti korišćenja Sporazuma o slobodnoj trgovini između Srbije i Turske prvenstveno u oblastima poljoprivredne proizvodnje, tekstilne industrije i energetike.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP