https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Novi članovi upoznati sa radom i funkcionisanjem Asocijacije mladih SDA Sandžaka - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Novi članovi upoznati sa radom i funkcionisanjem Asocijacije mladih SDA Sandžaka

Novi članovi upoznati sa radom i funkcionisanjem Asocijacije mladih SDA Sandžaka

Novi članovi upoznati sa radom i funkcionisanjem Asocijacije mladih SDA Sandžaka

U prostorijama Centrale SDA Sandžaka, odžan je jedan u nizu sastanaka sa novim članovima Asocijacije mladih SDA Sandžaka. U svom obraćanju predsjednik mladih SDA Sandžaka Edin Gudžević je najpre poželio dobrodošlicu novim članovima Asocijacije mladih. On ih je upoznao sa radom i načinom funkcionisanja omladine Stranke demokratske akcije Sandžaka. Članovi Asocijacije mladih Stranke demokratske akcije Sandžaka su zastupljeni na važnim mjestima u Gradskoj upravi kao i u upravnim odborima javnih preduzeća i ustanova što je pokazatelj da je Stranka demokratske akcije Sandžaka i u ovom mandatu posvetila pažnju mladim ljudima i ostvarenju njihovih potreba.

Asocijacija mladih Stranke demokratske akcije Sandžaka želi  da otvori nova polja saradnje sa mnogim organizacijama, institucijama i drugim relevantnim organima koji vode brigu o mladim ljudima u Sandžaku i Srbiji, istakao je Edin Gudžević. Uključenje mladih ljudi ima za cilj njihovo stručno osposobljavanje u oblastima kojima su stekli akademsko zvanje i poslovima vezanim za Stranku te angažovanje mladih u važnim institucijama lokalne uprave i države.

Sastanci rukovodstva Asocijacije mladih SDA Sandžaka sa novim članovima održavat će se svakog četvrtka. 

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP