https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 SDA Sandžaka u Priboju sa novim snagama - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

SDA Sandžaka u Priboju sa novim snagama

SDA Sandžaka u Priboju sa novim snagama

SDA Sandžaka u Priboju sa novim snagama

U nastavku imenovanja ogranaka SDA Sandžaka, u Priboju je formirano novo rukovodstvo i imenovana kadrovska komisija na nivou ovog opštinskog ogranka. 

Na sastanku je istaknuta činjenica da je prethodno rukovodstvo učinilo puno na polju postizanja ciljeva i poštovanja načela stranke, a da su novoimenovani članovi pribojskog Ogranka na sebe preuzeli obavezu i odgovornost da se u potpunosti posvete poboljšanju životnog standarda ove sandžačke opštine. 

Prije svega je izraženo zadovoljstvo uključivanjem većeg broja mladih u organe Stranke. Kadrovsku komisiju će voditi mlada ekonomistkinja Emina Fazlić, a ostali imenovani članovi ovog organa su Amela Saković, Nedžad Čaušević, Elvedin Jusufović i Alma Slatina. 

SDA Sandžaka je ovim još jednom pokazala brigu o mladima i neophodnosti što većeg uključivanja u sve društveno-političke tokove. 

Na ovom sastanku su prisustvovali i visoki funkcioneri SDA Sandžaka Edin Gudžević, Mirza Hajdinović i Haris Gegić. 

Ovim imenovanjima je zaokruženo formiranje novih ogranaka Stranke demokratske akcije Sandžaka u svim sandžačkim opštinama, nakon isteka četvorogodišnjeg mandata prethodnim sazivima.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP