https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Pozitivna klima za investicije - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Pozitivna klima za investicije

Pozitivna klima za investicije

Pozitivna klima za investicije

Ankara, 01. oktobar 2012. – „Turska će pružiti pomoć Srbiji, konkretno Kancelariji za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja, u obrazovanju kadrova za izradu projektne dokumentacije i pisanju projekata za korišćenje finansijskih sredstava fondova Evropske unije, posebno u oblasti zaštitne životne sredine, infrastrukture, poljoprivrede i turizma“ izjavio je predsjednik SDA Sandžaka i ministar dr. Sulejman Ugljanin nakon današnjeg sastanka u Ankari sa Egemen Bagišem, ministrom za evropske integracije Turske.

„Turska će pomoći Srbiji u procesu evropskih integracija, kao i preostalom delu zemalja Balkana koje nisu postale članice Evropske unije. To je naš interes, jer je to garancija političke i ekonomske stabilnosti regiona.“ riječi su ministra Bagiša.

Ministar Ugljanin se založio da se intenzivira saradnja na privrednom polju i naglasio da je stvorena pozitivna klima za privlačenje turskih investicija u Srbiju, što je u skladu sa neiskorišćenim potencijalima naše države da postane jedan veliki agroindustrijski kompleks i poželjna turistička destinacija.

Predsjednik SDA Sandžaka i ministar u Vladi Srbije dr. Sulejman Ugljanin nalazi se u višednevnoj posjeti Republici Turskoj gde će voditi bilateralne razgovore sa najvišim turskim zvaničnicima.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37