Učitavanje sajta

Vijesti

Održan Glavni odbor SDA Sandžaka za Novi Pazar

Održan Glavni odbor SDA Sandžaka za Novi Pazar

Održan Glavni odbor SDA Sandžaka za Novi Pazar

U subotu 10. februara održan je Glavni odbor SDA Sandžaka Gradskog ogranka Novi Pazar. Sjednicom je predsjedavao predsjednik Gradskog ogranka Muamer Smailbegović. Pored predsjednika svih mjesnih odbora SDA Sandžaka sa teritorije Novog Pazara, članova Izvršnog i Nadzornog odbora Stranke za Novi Pazara, sjednici su prisustvovali i Fuad Baćićanin, generalni sekretar i Šemsudin Kučević, zamjenik predsjednika SDA Sandžaka.

Glavni odbor Gradskog ogranka za Novi Pazar je podržao kriterijume za izbor kandidata za odborničke i poslaničku listu koje je na posljednjoj sjednici usvojio Glavni odbor SDA Sandžaka i usvojio je još neke odluke bitne za aktivnosti Stranke u narednom periodu.

Pozdravljena je odluka da članovi Stranke na nivou mjesnog odbora biraju kandidate za izborne liste, kao i sve veće interesovanje članova i simpatizera za rad SDA Sandžaka.

Sjednici Glavnog odbora prisustvovao je i prisutnima se kratko obratio Davut Nuriler (Dervišnurović) iz Istanbula, bivši predsjednik TIKE u Sarajevu i poželio puno uspjeha Stranci na predstojećim izborima.     

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
sda.sandzaka@gmail.com
Imate sugestiju, pitanje?
TOP