https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Uspešan model razvoja - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Uspešan model razvoja

Uspešan model razvoja

Uspešan model razvoja

Ministar u Vladi Srbije i predsjednik SDA Sandžaka dr Sulejman Ugljanin danas se sastao u svom kabinetu sa dr Milan Zverom, evropskim poslanikom i njegovim saradnicima i tom priliko razmatrali su mogućnosti zajedničke saradnje.

„Nakon dobijanja statusa kandidata Srbije u Evropsku  uniju, imamo veliku čast da je danas sa nama gospodin Milan Zverom” rekao je ministar Ugljanin i dodao „uverili smo se da model razvoja primenjen u Sloveniji, kao i primerom evropskih iskustava da je moguć i da možemo da postignemo razvoj nerazvijenih ruralnih opština i planinskih područja”.

„Istakao bih da su danas u razgovorima sa gospodinom Zverom njegova iskustva i predlozi od značaja za prevazilaženje nerazvijenosti i postavljanje za cilj ravnomerni regionalni razvoj” rekao je Ugljanin.

Zver je istakao da je temelj razvoja nerazvijenih opština Srbije leži u razvoju infrastrukture i poljoprivrede i da će se uspešna saradnja nastaviti i dalje.

Dr Milan Zver nalazi se u dvodnevnoj poseti Srbiji i tom prilikom planirano je da održi predavanje na temu „Institucije EU” na fakultetu u Beogradu.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP