https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Otvorena Carinska ispostava u Novom Pazaru - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Otvorena Carinska ispostava u Novom Pazaru

Otvorena  Carinska ispostava u Novom Pazaru

Otvorena Carinska ispostava u Novom Pazaru

 

Predsjednik SDA Sandžaka dr Sulejman Ugljanin danas je u Novom Pazaru na otvaranju Carinske ispostave rekao da to predstavlja jedan vrlo značajan elemenat u razvoju malih i srednjih preduzeća u razvoju poljoprivrede, privrede i industrije i održivom ekonomskom razvoju čitavog ovog kraja.

 

„Približavanje značajnih državnih institucijama građanima je od velikog značaja. Upravo ovo je trebalo našem gradu i ja se kao ministar, kao građanin Novog Pazara, Sandžaka zahvaljujem svima onima koji su dali doprinos da ovo danas dobijemo“ izjavio je Ugljanin i dodao da je ovo samo početak, a da je druga faza otvaranje carine.

Ministarstvo finansija- Uprave carine je omogućila da Carisnski referat Novi Pazar preraste u Carinsku ispostavu Novi Pazar. Svečanom otvaranju su prisustvovali i ministar Rasim Ljajić, Miodrag Đidić, državni sekretar ministarstva finansija i Predrag Petronijević direktor Uprave carine.

 

 

 

 

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP