Učitavanje sajta

Vijesti

Predsjednik Ugljanin sastao se sa predsjednikom Turske i visokim zvaničncima

Predsjednik Ugljanin sastao se sa predsjednikom Turske i visokim zvaničncima

Predsjednik Ugljanin sastao se sa predsjednikom Turske i visokim zvaničncima

Predsjednik SDA Sandžaka i ministar u Vladi Republike Srbije i koopredsednik mješovitog Komiteta za ekonomsku saradnju Srbije i Turske dr Sulejman Ugljanin sa narodnim poslanicima Esadom Džudževićem i Bajramom Omeragićem  imao je danas u Ankari  sastanak sa predsjednikom Turske Abdulahom Gulom sa visokim zvaničnicima Turske.

 

Predsjednik Ugljanin i predsjednik Gul razgovarali su o jačanju biltaralnih odnosa između naše dve zemlje, kao i o ulaganjima u nerazvijeni deo Srbije i produbljivanju ekonomskih odnosa. „Ekonomska i biletaralna saradnja Srbije i Turske je u usponu i postoji dosta prostora da se naša saradnja još produbi” rekao je Ugljanin.

 

„Turska je strateški važan politički i ekonomski partner Srbiji” istakao je ministar Ugljain tokom neformalnog razgovora sa ministarom spoljnih poslova Ahmetom Davutogluom.

 

Ministar Ugljanin u svojstvu  koopredsedavajućeg mešovitog Komiteta za ekonomsku saradnju Srbije i Turske se sastao sa Predsjedavajućim Velike narodne skupštine Turske Džemil Čičekom te predsednikom parlamentarne grupe prijateljstva Srbije i Turske.

 

Tokom radne posete Turskoj ministar Ugljanin sastao se i sa potpredsednikom Vlade Bekirom Bozdagom i predstavnicima udruženja naše dijaspore u Turskoj.

 

 

 

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
sda.sandzaka@gmail.com
Imate sugestiju, pitanje?
TOP