https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Počeli tehnički pregovori o prodaji JAT-a - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Počeli tehnički pregovori o prodaji JAT-a

Počeli tehnički pregovori o prodaji JAT-a

Počeli tehnički pregovori o prodaji JAT-a

U Istanbulu su počeli tehnički razgovori sa turskim partnerima zainteresovanim za kupovinu "Jat ervejza" i, ukoliko u tim razgovorima bude postignuta saglasnost, druga faza bi mogla biti potpisivanje sporazuma, izjavio je danas dr. Sulejman Ugljanin.

"Svi smo zainteresovani da privolimo tursku stranu da ne ustane od stola dok dogovor ne bude postignut", rekao je Ugljanin Tanjugu.

Današnji razgovori se tiču tehničkih pogodnosti, koliko čega imamo i koliko vredi to što imamo, rekao je Ugljanin i dodao da, ukoliko se na tim tehničkim pregovorima postigne dogovor, "druga faza bi mogla biti potpisivanje sporazuma".

Srbija nudi izvanredne uslove za prodaju nacionalnog avioprevoznika, avionsku kompaniju bez dinara duga sa sposobnim letilicama i osobljem koje je spremno da opsluži 40 aviona, kao i koridore sa pravom sletanja, što je najskuplje, a mi im to nudimo praktično za džabe, rekao je Ugljanin.

 

Izvor: Tanjug

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP