https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Ministar Ugljanin razgovarao sa ambasadorom Maroka - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Ministar Ugljanin razgovarao sa ambasadorom Maroka

Ministar Ugljanin razgovarao sa ambasadorom Maroka

BEOGRAD, 17.05.2010. godine - Ministar dr Sulejman Ugljanin primio je danas NJ.E. Kamala Fakira Benaisa, ambasadora Kraljevine Maroko, u svom kabinetu u zgradi Vlade Srbije, i tom prilikom su razmatrali mogućnosti buduće saradnji između dveju zemalja.

Ministar Ugljanin je razgovarao sa marokanskim ambasadorom o potencijalnim ulaganjima biznismena iz Maroka u Srbiju, pre svega u 48 nedovoljno razvijenih opština Srbije, kao i o izgradnji industrijske zone u Tutinu. Takodje, Ugljanin je pozvao marokanske investitore da dođu u Srbiju i da zajedno obiđu opštine i pronađu svoj interes za ulaganje u njih.

Njegova Ekselencija gospodin Kamal Fakir Benaisa predložio je ministru Ugljaninu da se organizuje poseta Maroku i da se sastane sa marokanskim resornim ministrom za održivi razvoj. Ministar Ugljanin se zahvalio ambasadoru na pozivu i tom prilikom je posebno istakao značaj tradicionalno dobrih odnosa koje neguju Maroko i Srbija.

Izvor: wwww.kornrp.gov.rs

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP