https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Predsjednik Skupštine Kosova Konjufca sastao se sa članovima poslaničke grupe "Ujedinjena dolina - SDA Sandžaka" - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Predsjednik Skupštine Kosova Konjufca sastao se sa članovima poslaničke grupe "Ujedinjena dolina ...

Predsjednik Skupštine Kosova Konjufca sastao se sa članovima poslaničke grupe "Ujedinjena dolina - SDA Sandžaka"

Predsednik Skupštine Republike Kosovo Glauk Konjufca, zajedno sa potpredsednicom Sarandom Bogujevci, primio je danas poslanike članove poslaničke grupe "Ujedinjena dolina - SDA Sandžaka", kao i predsjednika SDA Sandžaka dr. Sulejmana Ugljanina.

Ovom prilikom Sulejman Ugljanin izrazio je zahvalnost u ime Bošnjaka predsjedniku parlamenta Konjufce na usvajanju u Skupštini Republike Kosovo rezolucije kojom se osuđuje genocid u Srebrenici.

Poslanici poslaničke grupe „Ujedinjena dolina - SDA Sandžak“ obavestili su predsednika Skupštine o političkoj situaciji u Srbiji, pravima koja se uskraćuju i prisutnoj diskriminaciji manjinskih naroda, posebno Bošnjaka Sandžaka i Albanaca iz Preševske doline, Medveđe i Bujanovca od strane državnih struktura Srbije, te dali pordršku principu  reciprociteta u ostvarivanju manjinskih prava na Kosovu i u Srbiji.

Predsednik Konjufca naglasio je značaj koordinacije aktivnosti i intenziviranja saradnje sa izabranim zvaničnicima i političkim predstavnicima Preševske doline, Medveđe, Bujanovca i Sandžaka.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP