Učitavanje sajta

Vijesti

Čestitka Lumir Abdixhiku na izboru za predsjednika LDK

Čestitka Lumir Abdixhiku na izboru za predsjednika LDK

Predsjednik Stranke demokratske akcije Sandžaka uputio je čestitku Lumir Abdixhiku (Ljumir Abdidžiku) povodom izbora za predsjednika Demokratskog saveza Kosova (LDK - Lidhja Demokratike e Kosovës), u čestitci se kaže:

„Poštovani prijatelju Lumir Abdixhiku,

Čestitam Vam povodom izbora na mjesto predsjednika Demokratskog saveza Kosova.

Vama i Vašim saradnicima želim puno uspjeha u daljem radu.

Sa pravom očekujem da ćete dati veliki doprinos evro-atlantskim integracijama najmlađe evropske države, kao i jačanju veza Sandžaka sa Republikom Kosovo i naših bratskih naroda, sve u cilju trajne stabilnosti i mira na Balkanu.

Uz želju da u dobrom zdravlju i uspješno obavljate svoje poslove, srdačno vas pozdravljam.“

____________________________________

 

„I dashur mik Lumir Abdixhiku,

Urime për zgjedhjen tuaj për kryetar të Lidhjes Demokratike të Kosovës.

Ju uroj juve dhe bashkëpunëtorëve tuaj shumë suksese në punën tuaj të mëtejshme.

Me të drejtë pres që ju të jepni një kontribut të madh në integrimin Euro-Atlantik të vendit më të ri Evropian, si dhe në forcimin e lidhjeve të Sanxhakut me Republikën e Kosovës dhe popujt tanë vëllezër, të gjitha me qëllimin të një stabiliteti të qëndrueshëm dhe të paqes në Ballkan.

Me dëshirë që të keni shëndet të mirë  dhe me sukses ti kryeni detyrat tuja ju përshëndes përzemërsisht.“

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
sda.sandzaka@gmail.com
Imate sugestiju, pitanje?
TOP