https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 AM SDA Sandžaka posjetila opštinu Prizren - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

AM SDA Sandžaka posjetila opštinu Prizren

AM SDA Sandžaka posjetila opštinu Prizren

Asocijacija mladih SDA Sandžaka, ogranak Novi Pazar je u okviru svojih redovnih aktivnosti organizovala posjetu opštini Prizren.

Tokom posjete opštini Prizren članovi Asocijacije mladih Stranke su imali priliku da razgovaraju sa predstavnicima lokalne samouprave kao i bošnjačkim narodnim poslanicima u Skupštini Kosova gospodinom Ćerimom Bajramijem i gospođom Dudom Balje, koji su upoznali članove AM o položaju i statusu Bošnjaka na Kosovu.

Predsjednik Asocijacije mladih SDA Sandžaka, ogranak Novi Pazar Adis Mulić je izrazio zadovoljstvo povodom posjete opštini Prizren, u kojem ističe da su članovi Asocijacije mladih imali priliku da upoznaju Prizren kao i da se susretnu sa predstavnicima Bošnjaka na Kosovu.

„Izražavamo izuzetno zadovoljstvo prijemom naših domaćina i jačanju saradnje sa predstavnicima Bošnjaka na Kosovu. Također, bih se posebno zahvalio predstavnicima organizacije „Kosovo za Sandžak“ na odličnom prijemu i organizaciji, za nas veoma važne posjete opštini Prizren“- zaključio je Mulić. 

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37