https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Mještanima Luga neophodno obezbijediti normalne uslove za život - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Mještanima Luga neophodno obezbijediti normalne uslove za život

Mještanima Luga neophodno obezbijediti normalne uslove za život

Poslanički i odbornički kandidati liste „SDA Sandžaka- Dr. Sulejman Ugljanin“ su u nastavku svojih predizbornih aktivnosti juče obišli naselja Lug u Novom Pazaru.

Tom prilikom su razgovarali sa mještanima naselja koji su istakli svoje dugogodišnje probleme o kojima sadašnja vlast uopšte ne vodi računa.

Prilikom posjete su kandidati naglasili da se SDA Sandžaka već 26. godina bori za zaštitu i unapređenje prava Bošnjaka Sandžaka,  te da će nakon ovih izbora nastaviti sa istom politikom.

Tokom razgovora sa mještanima Luga Enis Imamović se osvrnuo na problem postojanja otrovnog uglja koks, a koji se nalazi u naselju Lug i zagađuje životnu sredinu ovdašnjih mještana.

„Jedan od naših prvih zadataka jeste da se kao Gradska uprava pobrinemo i nađemo način da natjeramo vlasnika da izmesti otrovni ugalj ili da izmesti čitavu fabriku, ili pak da pređe na neko drugo gorivo koje neće zagađivati životnu okolinu i ugrožavati život i zdravlje ljudi“, istakao je Imamović.

Građani ove mjesne zajednice su izrazili zadovoljstvo povodom posjete i razgovora sa kandidatima za odbornike i poslanike SDA Sandžaka rekavši da im je drago da se neko sjetio njih i njihovih problema sa kojima se oni svakodnevno susreću, a o kojima nema ko da brine u posljednjih osam godina.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP