https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Posjeta trgovcima na novopazarskoj pijaci - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Posjeta trgovcima na novopazarskoj pijaci

Posjeta trgovcima na novopazarskoj pijaci

Poslanički i odbornički kandidati liste „SDA Sandžaka-Dr. Sulejman Ugljanin“ posjetili su trgovce na novopazarskoj robnoj, zelenoj i kvantaškoj pijaci u Novom Pazaru.

Kandidati su u razgovorima sa vlasnicima lokala i tezgi istakli da je neophodno punu pažnju posvetiti njihovim potrebama, te u potpunosti popraviti polažaj u njihovom i u interesu svih građana.

„Napravićemo realne tržišne uslove za prodavce, olakšati sve nepravedne namete koji otežavaju rad na našim pijacama i pomoći maksimalno u svakom segmentu“, rekao je nakon posjete Enis Imamović, koji je prvi na odborničkoj listi kandidata.

Ostali kandidati su u razgovorima predstavili planove za vraćanje starog sjaja trgovine i privrede Novog Pazara, koja je nebrigom lokalne samouprave u gradu potpuno uništena.

Vlasnici lokala i zakupci tezgi su zahvalili na današnjoj posjeti kandidatima i zajednički konstatovali da je ova posjeta došla u pravo vrijeme, jer su uslovi za rad veoma teški, te da je vrijeme da se poboljšaju njihovi uslovi rada uz pomoć odgovornih nosioca vlasti. 

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP