https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Stati na put pljački, kriminalu i teroru SDP-a u Sandžaku - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Stati na put pljački, kriminalu i teroru SDP-a u Sandžaku

Stati na put pljački, kriminalu i teroru SDP-a u Sandžaku

Potpredsjednik SDA Sandžaka Enis Imamović je na današnjoj press konferenciji rekao da je juče u Skupštini Novog Pazara nastavljeno bezakonje, nasilništvo i teror u režiji SDP-a i vladajuće koalicije.

Imamović je naglasio da su juče u Novom Pazaru suspendovani Ustav, zakoni i vladavina prava, te sloboda i demokratija od strane kriminalaca angažovanih kao neko navodno „obezbedjenje i vozači“ u gradskoj upravi.

„Oni su napali na instituciju Skupštine, upadom na sjednicu, napali su odbornike na njihovom radnom mjestu. To je teror, nasilje i bezakonje koji predugo traje“, upozorio je Imamović i dodao da se to mora pod hitno zaustaviti i dati odlučan odgovor.

Potpredsjednik Imamović je rekao da će se narednih dana najbolje vidjeti da li će država, policija, sudstvo i tužilaštvo zaštiti instituciju skupštine i demokratiju ili će svaki batinaš moći da uđe, napada odbornike i zavodi neke svoje zakone.

Imamović je javno zapitao „da li su državni organi tu da štite nasilnike i kriminalce, a da maltretiraju žrtve, ili su tu da obezbijede pravdu i pravnu sigurnost“.

On je pozvao Vladu i nadležne organe, kao i velike stranke u Srbiji da konačno odgovore na kriminal i teror SDP-a Rasima Ljajića u Sandžaku i da se zapitaju „kakvim ljudima su dali vlast u ruke“.

„Razlog napada na odbornike SDA Sandžaka je prodaja Regionalne televizije i nova velika pljačka budžeta, uz osmišljenu krađu novca građana“, istakao je on.

Od Tužilaštva za organizovani kriminal se zahtjeva da ispita "kako je jučerašnjom odlukom vladajuće koalicije o otpuštanju 51 radnika Regionalne televizije iz budžeta ukraden novac građana Novog Pazara".

„Znamo da je skoro oglašena prodaja Regionalne televizije za cijenu od 450.000 eura, u koju je uračunat i socijalni program i otpremnine za 51 radnika. Taj novac će umjesto kupca biti isplaćen iz džepova građana Novog Pazara“, podsjetio je Imamović.

Narodni poslanici će od tužilaštva za organizovani kriminal tražiti da se ispita veza privatne firme “Vizija” i direktora Regionalne televizije Denisa Mavrića, kao i veza sa ministrom Rasimom Ljajićem.

„Ovo je ništa drugo do pokušaj Rasima Ljajića da sebi obezbijedi neku televiziju, jer nakon ovih izbora on definitivno ide u opoziciju, kao i njegova kriminalna i kompromitovana vlast koja je reketiranjem i prijetnjama privrednicima napravila ogromne probleme“, naveo je Imamović.

Imamović je rekao da je vrijeme je da se tome stane na put i zaustavi dalje propadanje Novog Pazara. On je zatražio hitno raspuštanje kriminalne vlasti i raspisivanje prevremenih izbora u Novom Pazaru.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37