https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Održan skup u Ribariću - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Održan skup u Ribariću

Održan skup u Ribariću

Lista „Za bošnjačko jedinstvo – dr. Sulejman Ugljanin“ održala je predizborni skup u mjesnoj zajednici Ribariće, gde će se održati ponovljeni izbori za Bošnjačko nacionalno vijeće, 2.novembra ove godine.

Pred velikim brojem meštana na skupu su se obratili nosilac liste dr. Sulejman Ugljanin i kandidati za vijećnike, kao i predsjednik opštine Tutin Šemsudin Kučević.

Dr. Ugljanin je naglasio da na ovim izborima nema pobednika i poraženih, a da u nedelju 2. novembra na ponovljenim izborima Bošnjaci trebaju u svečanoj atmosferi glasati za jedinstvo Bošnjaka.

„Konstituisanje jedinstvenog Bošnjačkog nacionalnog vijeća je prvi korak i zadatak na koji Bošnjaci moraju dati jasan odgovor, jer jedinstveno vijeće će biti jak mehanizam na putu ostvarivanja prava Bošnjaka”, rekao je dr. Ugljanin.

Svi govornici su istakli da je na izborima 26.oktobra pobjedila ideja jedinstva kod Bošnjaka. Oni su napomenili da je kampanja u duhu bošnjačkog jedinstva i rezultat koji je postigla lista „Za bošnjačko jedinstvo“, dovoljan pokazatelj da su Bošnjaci podržali jedinstvo i da na tom putu svi zajednički moramo istrajati.  

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37