https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Ambasador Indonezije posjetio Kancelariju narodnih poslanika SDA Sandžaka u Novom Pazaru - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Ambasador Indonezije posjetio Kancelariju narodnih poslanika SDA Sandžaka u Novom Pazaru

Ambasador Indonezije posjetio Kancelariju narodnih poslanika SDA Sandžaka u Novom Pazaru

Predsjednik SDA Sandžaka i šef poslaničkog kluba “SDA Sandžaka-PDD“ u Skupštini Srbije, Dr. Sulejman Ugljanin, primio je danas ambasadora Indonezije Nj.E. gospodina Samuel Samsuna.

Predsjednik Ugljanin je izrazio zadovoljstvo što je Ambasador ovako velike zemlje posjetio Kancelariju manjinskog poslaničkog kluba u Novom Pazaru i upoznao je Ambasadora sa problemima sa kojima su susreću Bošnjaci i građani Sandžaka u Srbiji, kao i rješenjima koja bi doprinijela poboljšanju uslova života u Sandžaku.

Ambasador Indonezije gospodin Samuel Samsun je u svojoj izjavi za medije između ostalog rekao da je došao u posjetu kod svog prijatelja dr. Ugljanina sa kojim je sarađivao već nekoliko godina. On je izrazio zadovoljstvo što će ta saradnja da se nastavi preko poslaničke grupe prijateljstva između parlamenata Srbije i Indonezije, čiji su članovi narodni poslanici dr. Sulejman Ugljanin i Enis Imamović.

Ambasador Samsun je iskoristio priliku da svim muslimanima u Novom Pazaru i Sandžaku u ime Indonezije čestita Mjesec Ramazan. 

 

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP