https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Predsjednik Ugljanin čestitao pobjedu premijeru Turske Erdoganu - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Predsjednik Ugljanin čestitao pobjedu premijeru Turske Erdoganu

Predsjednik Ugljanin čestitao pobjedu premijeru Turske Erdoganu

Povodom ostvarene pobjede AK Partije na lokalnim izborima u Turskoj, predsjednik SDA Sandžaka dr. Sulejman Ugljanin uputio je čestitku predsjedniku AK Partije i premijeru Turske Redžepu Taipu Erdoganu koju prenosimo u cjelosti:

Poštovani predsjedniče Erdogan i dragi prijatelju,

Vama, članstvu, aktivistima, simpatizerima AK Partije i svim građanima Republike Turske koji su Vam ukazali povjerenje na juče održanim lokalnim izborima, čestitam na ubjedljivoj pobjedi.

AK Partija pod Vašim vođstvom je još jednom na najbolji način pokazala da je istinski reprezent Republike Turske i njenog naroda u svijetu.

Svaki Vaš uspjeh na izborima predstavlja i uspjeh Bošnjaka, jer smo mi bili i bićemo most saradnje između Srbije i Turske.

Uvjeren sam da ćete ovu pobjedu i ovaj odličan rezultat iskoristiti za nastavak ekonomskog razvoja i prosperiteta Republike Turske kao i intezivirati ekonomsku saradnju sa Republikom Srbijom, naročito posredstvom Mješovitog komiteta čiji sam ja predsjednik.

Uz najiskrenije čestitke za ostvarene rezultate,

 

S poštovanjem

Predsjednik SDA Sandžaka
Dr Sulejman Ugljanin

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP