https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Veliki skup SDA Sandžaka u novopazarskom naselju Jerka - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Veliki skup SDA Sandžaka u novopazarskom naselju Jerka

Veliki skup SDA Sandžaka u novopazarskom naselju Jerka

Predizborni skup SDA Sandžaka, koji je održan u restoranu 'SAZ' u Novom Pazaru, izazvao je orgomno interesovanje građana, simpatizera i članova stranke. Skupu su se obratili potpredsjednik SDA Sandžaka Enis Imamović, predsjednik gradskog odbora Stranke za Novi Pazar Alija Zumberović, Predsjednik Asocijacije mladih Edin Gudžević i predsjednik mjesnog odbora Požega Safet Bronja.

Potpredsjednik SDA Sandžaka Enis Imamović naglasio je da stranka na izbore izlazli samostalno pod rednim brojem 10.

"Ako nismo uspjeli da ujedinimo političke lidere, mi ćemo ujediniti Bošnjake, jer Bošnjaci moraju biti jak i snažan politički faktor u ovoj državi" istako je Imamović.

Alija Zumberović je naglasio da samostalan izlazak SDA Sandžaka na izbore ima za cilj da okupi bošnjačke glasove i pozvao članove i simpatizere stranke da sačuvaju pobjedničko dostojanstvo.

"Današnji skup, kao i svi ostali su jasno pokazali da je SDA Sandžaka vodeća politička snaga u Sandžaku." rekao je predsjednik AM SDA Sandžaka Edin Gudžević

Pored članova i simpatizera SDA Sandžaka, ovom skupu je prisustvovao i veliki broj mladih, koji su po prvi put stekli pravo glasa i odlučili da poverenje poklone Stranci demokratske akcije Sandžaka.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP