https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Susret predsjednika Ugljanina sa studentima u Turskoj - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Susret predsjednika Ugljanina sa studentima u Turskoj

Susret predsjednika Ugljanina sa studentima u Turskoj

Predsjednik SDA Sandžaka i ministar u Vladi Srbije dr. Sulejman Ugljanin zajedno sa ambasadorom Republike Srbije u Turskoj, Danilom Vučetićem i Generalnim konzulom u Istanbulu, Zoranom Markovićem, priredili su juče prijem za studente iz Srbije i Sandžaka koji su na studijama u Istanbulu.

“Naša ambasada i Generalni konzulat u Istanbulu uvek su spremni i otvoreni da podrže i pomognu studente, gde god oni živeli i studirali u Turskoj, kako bi njihovo školovanje bilo kvalitetnije i uspešnije “ rekao je predsjednik Ugljanin na jučerašnjem prijemu koji je održan u Generalnom konzulatu u Istanbulu.

Predsjednik Ugljanin je u razgovoru sa studentima imao priliku da se upozna sa uslovima studiranja i životom u Turskoj i izrazio je žaljenje što nije imao prilike da se sretne sa svim studentima koji studiraju širom Turske.

Predsjednik je studentima poželeo uspeh u daljem školovanju, kao i da stečeno znanje i iskustvo nakon završetka studija primene u svojoj zemlji i daju doprinos njenom razvoju.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37