https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Dr. Ugljanin: Centar za razvoj poljoprivrede i sela je prekretnica u razvoju - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Dr. Ugljanin: Centar za razvoj poljoprivrede i sela je prekretnica u razvoju

Dr. Ugljanin: Centar za razvoj poljoprivrede i sela je prekretnica u razvoju

Obraćanje Predsjednika SDA Sandžaka i ministra u Vladi Srbije zaduženog za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja, dr. Sulejmana Ugljanina u Sjenici, na obilježavanju završetka građevinskih radova na izgradnji laboratorije za ispitivanje kvaliteta poljoprivrednih proizvoda pri Regionalnom centru za razvoj poljoprivrede i sela.

U izgradnju laboratorije, kao dela Centra, Kancelarija je do sada uložila dva miliona dinara. Predviđeno je da dodatno opremanje Kancelarija finansira sa još gotovo tri miliona.

„Na našu inicijativu i u početku sa skromnim sredstvima, započeli smo ovaj projekat. Onda su nam u pomoć pritekli naši prijatelji iz Evrope i lokalne zajednice i omogućili da se dođe do ovoga, što je od velikog značaja za Sandžak i celu Srbiju,” izjavio je, izmedju ostalog, predsjednik Ugljanin, govoreći o značaju Regionalnog centra u čijem sastavu će raditi i laboratorija.


28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP