Učitavanje sajta

Vijesti

Ministru Ugljaninu priznanje za odlične rezultate

Ministru Ugljaninu priznanje za odlične rezultate

Ministru u Vladi Srbije i predsjedniku SDA Sandžaka dr Sulejmanu Ugljaninu je juče, prilikom otvaranja Sajma “InvestExpo” uručena Zlatna plaketa Novosadskog sajma zbog rezultata koje je postigao u cilju održivog razvoja nedovoljno razvijenih područja.

 Većina štampanih i elektronskih medija u zemlji  je istakla  da je ova zlatna plaketa, koja je dodijeljena ministru Ugljaninu, potvrda njegovog rada i Kancelarije za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja, koja je postigla odlične rezultate u prethodnom periodu.

Otvaranjem ovog prestižnog Sajma, dr Ugljaninu je odato priznanje  da  je postao simbol održivog razvoja i investicija u nedovoljno razvijena područja.

“Okupljanje na jednom mestu onih koji nešto nude i onih kojima nešto treba je osnovna delatnost sajmova, a i to je najbolji put ka održivom razvoju Republike Srbije. To je posebno važno za 24. opštine iz nedovoljno razvijenih područja koje na ovoj priredbi predstavljaju pravo blago za investitore” – istakao je Predsjednik SDA Sandžaka.

Inače, Kancelarija za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja, kojom rukovodi Ministar Ugljanin bavi se razvojem nerazvijenih opština, kojih u Srbiji ima 46 i u kojima živi oko milion stanovnika. Kancelarija pruža pomoć u izradi projektne dokumentacije, predstavljanju potencijala nerazvijenih, ali i realizuje brojne aktivnosti koje za cilj imaju pomoć u razvoju ovih opština.

Posebno važno je napomenuti da je Ministar Ugljanin, u poslednjem periodu, jedan od bolje ocenjenih ministara, a takođe i da rad njegove Kancelarije više nije pod medijskom blokadom, što je umnogome doprinelo afirmaciji postignutih rezultata i priznanja za predan rad.   

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP