https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Bajramska akademija u režiji Asocijacije mladih u Tutinu - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Bajramska akademija u režiji Asocijacije mladih u Tutinu

Bajramska akademija u režiji Asocijacije mladih  u Tutinu

Bajramska akademija u režiji Asocijacije mladih u Tutinu

Povodom najvećeg muslimanskog praznika Kurban Bajrama, Asocijacija Mladih SDA Sandžaka- ogranak u Tutinu, organizovala je Bajramsku akademiju u Domu kulture.

Bajramskom druženju  prisustvovali su mnogobrojni gosti, simpatizeri, članovi i rukovodstvo SDA Sandžaka, među kojima najveći broj mladih iz ove Sandžačke opštine.

Prigodnim programom predstavili su se: Hor Sejfullah  iz Konjica, Hor Bostan  iz Kaknja, Hor  Đulistan iz Novog Pazara, Hor En-Nur iz Tutina, kao i prvak glume u Bosni i Hercegovini Izudin Bajrović.

„Izuzetno smo ponosni što je AM SDA Sandžaka uspjela da okupi zaista veliki broj mladih ljudi i da ovom Bajramskom akademijom pošalje poruku da je naša Asocijacija mladih spremna da ide napred i da gradi pozitivnu viziju Bošnjaka – izjavila je Meliha Kecap, sekretar AM SDA Sandžaka u Tutinu.

Ogranak Asocijacije mladih u Tutinu je bio i domaćin studentima iz arapskih zemalja koji studiraju u Beogradu, a koji će biti gosti nekoliko dana članovima Asocijacije mladih.

Gosti su sa članovima AM SDA Sandžaka obišli znamjenitosti Tutina i nose predivne utiske iz ove Sandžačke opštine.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP