https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Sjenica:Investiranje u zimske sportove - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Sjenica:Investiranje u zimske sportove

Sjenica:Investiranje u zimske sportove

Opština Sjenica nastavlja sa investicijama, pa će uskoro dobiti i savremeni ski centar u Žarima.

Ovaj centar će raspolagati kompletnom infrastrukturom koja će sportistima obezbjeđivati kvalitetne uslove za trening i takmičenja. U toku su radovi na asfaltiranju prilaznih puteva terenima, stazama i uređenju strelišta za biatlon.

“U narednih par dana biće završeno asfaltiranje, a za dvadesetak dana sportisti će početi sa treninzima”- izjavio je Direktor Ustanove za sport opštine Sjenica Mirsad Hodžić.

Izvođač radova na ovom ski centru je preduzeće A.D. Novi Pazar, dok nadzor vrši Direkcija za urbanizam i izgradnju Sjenica.

“Direkcija za urbanizam je pomagala izvođenje zemljanih radova i napravila idejni projekat za ovaj sportski centar”- rekao je Rasim Jahić, zamjenik direktora sjeničke Direkcije za urbanizam.

Biatlon je prvenstveno zimski sport sa disciplinama skijaško trčanje i gađanje iz puške, ali postoji i letnja varijanta  koja kombinuje gađanje sa trčanjem, kao i ona koja kombinuje gađanje sa trčanjem na roler-skijama. Tako da će ova staza moći da se koristi tokom  cele  godine.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37