Učitavanje sajta

Vijesti

Predstavnici Opštine Ilijaš (BiH) u posjeti SDA Sandžaka

Predstavnici Opštine Ilijaš (BiH) u posjeti SDA Sandžaka

Predstavnici Opštine Ilijaš (BiH) u posjeti SDA Sandžaka

Predstavnici opštine Ilijaš (BiH), na čelu sa predsjednikom g-dinom Akifom Fazlićem, su u nastavku posjete sandžačkim opštinama, boravili danas u Novom Pazaru.

Nakon obilaska i upoznavanja grada Novog Pazara, g-din Fazlić sa saradnicima je obišao Centralu Stranke demokratske akcije Sandžaka, u čije ime ih je primio generalni sekretar Fuad Baćićanin.

Predstavnici ove bosansko-hercegovačke opštine su se interesovali o položaju Bošnjaka u Srbiji, kao i o aktuelnoj političkoj situaciji u Novom Pazaru.

Generalni sekretar SDA Sandžaka Fuad Baćićanin je istakao zadovoljstvo povodom današnje posjete najviših funkcionera opštine Ilijaš na čelu sa g-dinom Fazlićem, rekavši da ova posjeta predstavlja nastavak međunarodnih aktivnosti  Stranke i dobrih odnosa sa predstavnicima SDA BiH, a koje participiraju u lokalnoj vlasti.

Zvaničnici ove opštine će, u nastavku svojih poseta sandžačkim opštinama, obići opštinu Tutin, gde će se sastati sa predsjednikom opštine Šemsudinom Kučevićem i tamošnjim privrednicima. 

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP