https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 12 miliona za poljoprivrednike Ivanjice - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

12 miliona za poljoprivrednike Ivanjice

12 miliona za poljoprivrednike Ivanjice

Još jedna u nizu dodjela poljoprivredne mehanizacije, izvršena je juče u opštini Ivanjica, a uručivanju mehanizacije prisustvovali su predstavnici Kancelarije za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja, kojom rukovodi Dr Sulejman Ugljanin,u prisustvu predstavnika opštine Ivanjica.

Ovo je treća godina zaredom da ministar u Vladi Srbije Dr Sulejman Ugljanin putem Kancelarije za odživi razvoj nedovoljno razvijenih područja, dodjeljuje pomoć poljoprivrednicima ove opštine. Čak 122 poljoprivrednika je obezbijeđeno poljoprivrednom mehanizacijom a vrijednost ovog projekta iznosi 12 miliona dinara.

Jedan od dobitnika opštine Ivanjica , zahvalio se predstavnicima Kancelarije na objektivnoj i temeljitoj procjeni svakog zahtjeva korisnika projekta.

"Ovo je način da se ljudima vrati povjerenje u budućnost. Djelima su nam pokazali da ima nade za nas koji se bave poljoprivredom i dugujemo im veliku zahvalnost za sve", istakao je jedan od dobitnika mahanizacije iz ove opštine.

Dodjela poljoprivredne mehanizacije je od velikog značaja za razvoj ovog kraja, koja će puno pomoći na polju napretka ove podgolijske opštine.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP