https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Opština Sjenica infrastrukturno pomaže razvoj svog kraja - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Opština Sjenica infrastrukturno pomaže razvoj svog kraja

Opština Sjenica infrastrukturno pomaže razvoj svog kraja

Opština Sjenica nastavila je sa realizacijom projekata koje je ove godine započela.

U prisustvu mještana i rukovodstva opštine, predsjednik opštine Sjenica i potpredsjednik SDA Sandžaka Hazbo Mujović je svečano pustio u rad vodovod u selu Cetanoviće.

Ovom prilikom predjsednik opštine Sjenica i potpredsjednik SDA Sandžaka Hazbo Mujović istakao je zadovoljstvo povodom puštanja u rad Vodovoda koji je itekako značajan za mještane ovog sela.

“Ovo je zaista jedan lijep primjer koji pokazuje da udruživanjem mještana i opštine Sjenica može da se izgradi jedan značajan infrastrukturni projekat. Ovdje se radi o izgradnji vodovoda u selu Cetanovići, gdje su mještani svojim prikupljenim sredstvima, sa oko 40 000 eura i određenom pomoći opštine Sjenica uspjeli da obezbjede pijaću i tehničku vodu za oko 100 domaćinstava”- istakao je Mujović

On je također najavio realizaciju još nekoliko projekata, koji će biti svečano otvoreni u okviru proslave Dana opštine Sjenica koja proslavlja 760 godina postojanja.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP