https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Evropski Novi Pazar-jedini grad u Evropi bez vode - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Evropski Novi Pazar-jedini grad u Evropi bez vode

Evropski Novi Pazar-jedini grad u Evropi bez vode

Novopazarski ogranak SDA Sandžaka u potpunosti podržava zahtjeve mještana Selakovca , koji tokom cijelog leta nemaju čak ni vodu za piće, dok pojedina naselja u Novom Pazaru nenamenski troše vodu i to  bez ikakvih sankcija nadlježnih organa.

Neverovatno zvuči činjenica da građani Novog Pazara u 21.vijeku nemaju elementarna prava , a da rukovodioci grada iz redova Sandžačke demokratske partije nemaju ni malo moralne odgovornosti.

Mještani Selakovca su podigli svoj glas i zatražili vodu, a oni koji su obećavali evropski Novi Pazar su pokazali koliko im je stalo do potreba svog naroda i ovog grada, jer niko se već mjesecima nije zainteresovao za problem mještana Selakovca, a i većine naselja u Novom Pazaru.

SDA Sandžaka, ogranak u Novom Pazaru, najoštrije osuđuje bezobrazluk funkcionera SDP-a i njihovih koalicionih partnera, a kategorički odbijamo izgovore da je kriva ekonomska kriza i slične fraze, jer ako su sposobni da organizuju višemilionske koncerte, zabave,najskuplja putovanja i ostale marifetluke, onda moraju svojim građanima obezbjediti vodu i mogućnost da žive u ovom gradu, koji je od privrednog čuda doveden do ivice bankrota.

Nakon toliko obećanja o dovođenju investitora, otvaranju silnih fabrika, velikom zapošljavanju i ostalih izigranih obećanja, grad i građani Novog Pazara su dovedeni do toga da im SDP, sa svojim koalicionim partnerima, ne može obezbijediti čak ni vodu za piće, po čemu je Novi Pazar jedinstven u Evropi.  

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP