https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Bajramski prijem kod predsjednika Ugljanina - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Bajramski prijem kod predsjednika Ugljanina

Bajramski prijem kod predsjednika Ugljanina

Bajramski prijem kod predsjednika Ugljanina

Sinoć je u prostorijama centrale Stranke demokratske akcije Sandžaka upriličen tradicionalni Bajramski prijem povodom ramazanskog Bajrama.

U prepunoj sali centrale Stranke, prisutni su imali priliku da jedni drugima mubareklišu Bajram, i da nastave dugogodišnju tradiciju okupljanja.

Prisutnima se na prijemu obratio Predsjednik SDA Sandžaka i ministar u Vladi Srbije Dr Sulejman Ugljanin, koji je izrazio zahvalnost svima koji su došli i istakao da ovakva Bajramska okupljanja pokazuju pravu sliku jedinstva medju Bošnjacima, zajedništva SDA Sandžaka i nastojanja za očuvanjem ideje koja traje pune 23 godine.

„Ovo je prilika da se sva intelektualna baza Stranke i Sandžaka skupi na jednom mestu, jer poštovanje koje uživa SDA Sandžaka jeste motiv više da svima obezbjedimo što kvalitetniji život“-u svom govoru je istakao Dr Ugljanin.

Predsjednik je posebno napomenuo da je vodosnabdijevanje Novog Pazara najveći problem, a da se svi moraju potruditi da ukažu na nedostatke i pomognu onima koji u 21. veku nisu u stanju da obezbjede vodu u nekada najboljem javnom preduzeću.

Bajramski prijem je već godinama tradicionalan i prava prilika da se na ovaj način mubarekliše Bajram.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37