https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Ugljanin: Rezultati su mjerilo rada ministara - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Ugljanin: Rezultati su mjerilo rada ministara

Ugljanin: Rezultati su mjerilo rada ministara

Ugljanin: Rezultati su mjerilo rada ministara

Predsjednik SDA Sandžaka i ministar u Vladi Republike Srbije Dr Sulejman Ugljanin izjavio je za beogradske medije da je za rekonstrukciju Vlade veoma bitno da su identifikovani resori u kojima ima problema, a da su kadrovska rešenja najmanje važna. 

Ministar Ugljanin je rekao da Kancelarija kojom on rukovodi, očekuje da će biti predmet rekonstrukcije, jer se o njenom budućem statusu razgovaralo na svim nivoima smatrajući da ona treba da bude uzdignuta na nivo ministarstva. 

On je pohvalio aktivnost Kancelarije za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja i svoj stručni tim koji je svojim radom podigao nivo i dostojanstvo Vlade samim tim što je skraćena distanca između nerazvijenih opština i Vlade Srbije. 

“Kancelarija ima ukupno dvadesetak ljudi, vrhunskih stručnjaka koji koriste sve rapoložive službe svih ministarstava i mislim da Kancelarija treba da se pretvori u ministarstvo, kako bi se stvorili uslovi da možemo i mi koji se bavimo odgovornim poslom da predlažemo zakonska rješenja“ - ističe ministar Ugljanin. 

Mi apsolutno podržavamo rekonstrukciju Vlade Srbije, ali napominjem da o tome ipak odlučuju velike stranke koje nose odgovornost za zemlju- zaključuje Dr Ugljanin. 

Prema istraživanjima dnevnog lista “Naše novine”, koje su za kratko vrijeme svojim objektivnim obavještavanjem prikupili veliki broj čitalaca, ocjenjivači su veoma pozitivno ocjenili rad predsjednika SDA Sandžaka i ministra u Vladi Srbije Dr. Sulejmana Ugljanina. Ocjenjivanje se zasnivalo na bazi realnih dostignuća ministara, gde je on među najboljima. 

Kancelarija za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja, kojom rukovodi ministar Ugljanin je dobila mnoge pohvale za rad, a mnogi predsjednici opština su u više navrata davali najveće ocjene ministru Ugljaninu i njegovom timu. 

„Po prvi put nakon nekoliko godina smo u prilici da imamo u Vladi Srbije nekoga ko misli i posvećuje pažnju nerazvijenim područjima, te da uvijek imamo kome pokucati na vrata i rješiti mnoge probleme koje se tiču naših opština- rečenica koju ističu skoro svi rukovodioci 48 opština o kojima brine Ugljanin.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37