https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Predsjednik Ugljanin čestitao Ameli Terzić evropsko odličje - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Predsjednik Ugljanin čestitao Ameli Terzić evropsko odličje

Predsjednik Ugljanin čestitao Ameli Terzić evropsko odličje

Predsjednik Ugljanin čestitao Ameli Terzić evropsko odličje

Predsjednik SDA Sandžaka i ministar u Vladi R. Srbije Dr Sulejman Ugljanin je uputio čestitku našoj najboljoj atletičarki Ameli Terzić i njenom treneru Rifatu Zilkiću povodom osvajanja zlatne medalje na evropskom prvenstvu na 1500 metara u konkurenciji za mlađe seniore u Tampereu. 

Draga Amela, 

U ime Stranke demokratske akcije Sandžaka i u svoje lično ime upućujem Vam srdačnu čestitku povodom osvajanja zlatne medalje na prvenstvu Evrope. Kao i do sada i danas ste obradovali cijelu državu i sve sugrađane u Novom Pazaru osvajanjem prvog mjesta. Ovo je samo jedan u nizu vaših uspjeha koji ste zajedno sa vašim trenerom Rifatom Zilkićem postigli i tako na najbolji način predstavili Novi Pazar i cijeli Sandžak. 

Želim Vam puno uspjeha, sreće i dobrih rezultata u daljoj karijeri kao i da budete prva sportistkinja sa ovih prostora koja će nas obradovati olimpijskim zlatom. 

S poštovanjem 

Dr Sulejman Ugljanin

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP