Učitavanje sajta

Vijesti

Tutin dobija još jedan vrtić

Tutin dobija još jedan vrtić

Tutin dobija još jedan vrtić

Zamjenik predsjednika SDA Sandžaka i predsjednik opštine Tutin Šemsudin Kučević primio je zamjenika ambasadora Švajcarske u Srbiji Žan Luk Oš-a i direktorku švajcarske agencije za razvoj i saradnju u Srbiji Izabel Perih. Tom prilikom označeni su završni radovi na izgradnji vrtića “Poletarac” u Tutinu, a za koji su Evropska unija i Vlada Švajcarske preko Programa evropskog partnerstva sa opštinama EU PROGRES obezbedile 100.000 evra. G-đa Perih je predjsedniku opštine Tutin Šemsudinu Kučević uručila plan detaljne regulacije za Mesnu zajednicu Ribariće.

“Zahvaljujući ovom projektu, udvostručili smo kapacitet vrtića za naše mališane. Opština Tutin je uvidela veliku važnost ovog projekta, pa je uz sredstva donator,  opština uložila još 130.000 eura u izgradnju ovog vrtića”- izjavio je Kučević.

Plan detaljne regulacije Mesne zajednice Ribariće, čiju su izradu sa 23.000 evra finansirale Evropska unija i Vlada Švajcarske preko EU PROGRES-a, jedan je od preduslova za ekonomski razvoj opstine Tutin.

 

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP