https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Zumberović preuzeo ovlašćenja i rukovođenje ogrankom SDA Sandžaka za Novi Pazar - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Zumberović preuzeo ovlašćenja i rukovođenje ogrankom SDA Sandžaka za Novi Pazar

Zumberović preuzeo ovlašćenja i rukovođenje ogrankom SDA Sandžaka za Novi Pazar

Zumberović preuzeo ovlašćenja i rukovođenje ogrankom SDA Sandžaka za Novi Pazar

Sinoć je u Novom Pazaru održan zajednički sastanak rukovodstva ogranka Stranke demokratske akcije Sandžaka za Novi Pazar kojim je rukovodio Muamer Smailbegović i  kome je istekao četvorogodišnji mandat, sa novoizabranim rukovodstvom ogranka koji će ubuduće predstavljati i voditi Alija Zumberović.

U prisustvu svih rukovodioca i predsjednika Mjesnih odbora ogranka Stranke za Novi Pazar izvršena je svječana primopredaja ovlašćenja između prethodnog i novoimenovanog predsjednika novopazarskog ogranka Stranke.

Dosadašnji predsjednik, Muamer Smailbegović se zahvalio rukovodstvu ogranka i predsjednicima Mjesnih odbora Stranke na četvorogodišnjoj saradnji i postignutim rezultatima. Svom nasljedniku je poželio puno uspjeha, napomenuvši da rad u interesu SDA Sandžaka predstavlja veliko zadovoljstvo. Smailbegović je istakao da će svi članovi dosadašnjeg rukovodstva ogranka SDA Sandžaka za Novi Pazar biti „24 sata u službi Stranke i novog rukovodstva“.

Alija Zumberović se nakon izvršene primopredaje obratio prisutnima riječima zahvale.  „U toku vašeg mandata imali ste moju bezrezervnu podršku i očekujem od svih vas da podržite novoizabrano rukovodstvo i mene. Srećan sam kada na ovako svječan način pokažemo kako se rukovodi strankom od početka do kraja mandata“, zaključio je u svom izlaganju novi predsednik ogranka Novi Pazar.

 

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP