https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Osvajač sedam svjetskih vrhova pristupio SDA Sandžaka - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Osvajač sedam svjetskih vrhova pristupio SDA Sandžaka

Osvajač sedam svjetskih vrhova pristupio SDA Sandžaka

Osvajač sedam svjetskih vrhova pristupio SDA Sandžaka

Svjetski priznati planinar i osvajač najvećih svjetskih vrhova Basar Čarovac, danas je u prostorijama Stranke demokratske akcije Sandžaka zvanično potpisao pristupnicu našoj stranci. 

U prisustvu Predsjednika novopazarskog ogranka SDA Sandžaka Alije Zumberovića, gospodin Čarovac je istakao veliki motiv afirmacije Novog Pazara u cijelom svijetu, a da je njegovo pristupanje stranci jedan od puteva predstavljanja našeg grada u najboljem svjetlu. 

Basar Čarovac je prvi planinar sa prostora bivše SFRJ koji je osvojio svih sedam najviših kontinentalnih vrhova, medju kojima su najpoznatiji Kilimandžaro i Mont Everest. Naš novopazarac je zbog svojih izvanrednih rezultata dobitnik najvećih priznanja u zemlji i inostranstvu, a njegovom zaslugom su se imena Novog Pazara i Sandžaka slavno pronijela širom svijeta. 

Predsjednik SDA za Novi Pazar Alija Zumberović izrazio je veliko zadovoljstvo što je SDA Sandžaka postala bogatija za još jednog istaknutog sportistu svjetskog formata, i da je ovo samo još jedan od dokaza da naša stranka prepoznaje kvalitet i podržava ljude koji na najbolji način prezentuju svoju sredinu.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP