https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Generalni sekretar SDA Sandžaka razgovarao sa ambasadorom Francuske - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Generalni sekretar SDA Sandžaka razgovarao sa ambasadorom Francuske

Generalni sekretar SDA Sandžaka razgovarao sa ambasadorom Francuske

Generalni sekretar SDA Sandžaka razgovarao sa ambasadorom Francuske

 

U prostorijama Centrale  Stranke danas upriličen je sastanak sa Amabasadorom Francuske u Srbiji NJ.E. Fransom  Deniom . Ambasador Denio  je razgovarao sa generalnim sekretarom Fuadom Baćićaninom a ključne teme razgovora bile su trenutni položaj Bošnjaka u Srbiji i funkcionisanje lokalnih vlasti u Sandžaku.

Tokom razgovora sa Amabasadorom Francuske, Baćićanin je najpre istakao da je stanje Bošnjaka u ovoj zemlji teško i da se mnoga pitanja koja se tiču ove manjinske nacionalne zajednice uopšte nisu počela rešavati.

Kroz razgovor sa rukovodstvom Stranke, Ambasador Francuske NJ.E. g-din Denio se interesovao o načinu rada i funkcionisanja lokalnih vlasti u Sandžaku a posebno za Novi Pazar kao centar regije Sandžak.

“Upoznali smo Ambasadora Francuske da je stanje u gradu veoma teško i alarmantno, da je većina javnih predeuzeća i ustanova u štrajku, da radnici pojedinih preduzeća nisu primili  plate 6 meseci, da im se ne uplaćuju doprinosi a da vlast ovakvim radom Grad vodi ka svesnom bankrotu “-zaključio je Baćićanin.

 

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP