https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Razgovori o iračkom ulaganju u nerazvijene - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Razgovori o iračkom ulaganju u nerazvijene

Razgovori o iračkom ulaganju u nerazvijene

Razgovori o iračkom ulaganju u nerazvijene

Političko-privredna delegacija iračke južne provincije Basra koja na poziv ministra  dr Sulejmana Ugljanina boravi u višednevnoj poseti Srbiji, je na današnjem sastanku sa zamenikom ministra Esadom Salihović, izrazila interesovanje za ulaganje u nerazvijena područja u našoj zemlji.

Savetnik guvernera Basre za poljoprivredu i vodne resurse dr Mušin Abdul Haj, naglasio je da je u 2012. godini provincija Basra imala 1.200 projekata, iz 20 različitih sektora, u vrednosti od  milijardu i 400 miliona dolara. 

Abdul Haj je dodao da je u 2013. godini izdvojeno isto toliko i dodao: „Imamo ineteres da sklopimo neku vrstu ugovora, jer grad Basra ima osam ugovora sa drugim državama“, rekao je on  i dodao da se nada da će se tokom njihovog boravka napraviti preliminarni koncept saradnje koji bi bio realizovan sa Vladinom Kancelarijom za održivi razvoj nerazvijenih područja koju vodi ministar Ugljanin.  


28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP