Učitavanje sajta

Vijesti

SDA ispituje projekte i stanje svih javnih preduzeća

SDA ispituje projekte i stanje svih javnih preduzeća

SDA ispituje projekte i stanje svih javnih preduzeća

Stranka demokratske akcije Sandžaka će tokom naredne dve nedelje ispitati sve detalje oko započetih projekata u gradu, u kojoj su oni fazi i da li su “ukočeni”. Predsjednik Skupštne grada i generalni sekretar Stranke Fuad Baćićanin rekao je za radio Sto plus da će ova partija ispitati detaljno i dugovanja javnih preduzeća i ustanova, kao i stanje gradskog budžeta i da će o tome javno informisati građane.

“Želimo da imamo kompletan uvid u trenutno stanje svih javnih preduzeća i ustanova, kao i projekata koji su u toku, da pojedine ličnosti iz našeg javnog života ne bi davale izjave da naša stranka koči razvojne procese i projekte u gradu”, rekao je Baćićanin.

“Mi se nećemo raspravljati sa Murićem, jer nikada nismo davali odgovore na njegove izjave. Očekujemo da se izjasni gradonačelnik i naši koalicioni partneri iz Sandžačke demokratske partije povodom njegove izjave, jer su oni stožer koaliije ’Za evropski Novi Pazar’. Sa njima smo i dogovarali koaliciju, a ne sa Murićem i njegovom Strankom za Sandžak, niti smo imali tu nameru“, rekao je Baćićanin.

“Mi smo navikli na neodmerene i neodgovorne Murićeve izjave, ali  on je sada i pomoćnik gradonačelnika i ima veću odgovornost, a svaka njegova izjava ima veću težinu“, dodao je Baćićanin.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
sda.sandzaka@gmail.com
Imate sugestiju, pitanje?
TOP