https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Baćićanin: Opozicija da se uključi u rad i da svoj doprinos stabilnosti i razvoju - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Baćićanin: Opozicija da se uključi u rad i da svoj doprinos stabilnosti i razvoju

Baćićanin: Opozicija da se uključi u rad i da svoj doprinos stabilnosti i razvoju

Baćićanin: Opozicija da se uključi u rad i da svoj doprinos stabilnosti i razvoju

Predsjednik Skupštine Novog Pazara i Generalni sekretar Stranke demokratske akcije Sandžaka Fuad Baćićanin počeo je danas seriju radnih sastanaka sa predstavnicima odborničkih grupa u lokalnom parlamentu na kojima predlaže i opoziciji da se uključi u rad skupštinskih tijela i komisija.

On je prvi sastanak danas imao sa odbornicima opozicione Sandžačke narodne partije (SNP), koja u Skupštini Novog Pazara ima četiri odbornika.

Baćićanin je za naš sajt istakao da je obaveza svakog odbornika, bilo da je na vlasti ili u opoziciji, da maksimalno predstavlja građane koji su glasali za njega te da na taj način da svoj puni doprinos političkoj stabilnosti i ekonomskom razvoju Grada Novog Pazara i regije Sandžak.

“Osnovna tema ovih sastanaka je formiranje skupštinskih radnih tijela i komisija u kojima će sve odborničke grupe imati svoje predstavnike. Dakle, na taj način će i opozicija biti uključena u sve važnije odluke koje donosi Skupština grada i Gradsko vijeće”, poručio je Baćićanin.

On je dodao kako očekuje da će novi članovi radnih tijela i komisija biti imenovani na jednoj od dve naredne Skupštine grada.

 “To je put ka političkoj i ekonomskoj stabilnosti Novog Pazara i Sandžaka. Ako želimo da opozicija i vlast po svim pitanjima daju svoje mišljenje, onda moramo sarađivati na svim mogućim poljima. Jedan od načina za koji sam smatrao da je bitan je taj da sam pozvao predstavnike svih odborničkih klubova na dogovor o budućem radu Skupštine, da bi zaista bili najveći organ vlasti”, zaključio je Baćićanin.

Predsjednik Sandžačke narodne partije Mirsad Đerlek ocenio je ovaj sastanak kao pozitivan pomak u funkcionisanju gradske vlasti u Novom Pazaru.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP