https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Muhedin Fijuljanin državni sekretar na prijedlog SDA Sandžaka - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Muhedin Fijuljanin državni sekretar na prijedlog SDA Sandžaka

Muhedin Fijuljanin državni sekretar na prijedlog SDA Sandžaka

Muhedin Fijuljanin državni sekretar na prijedlog SDA Sandžaka

Vlada Republike Srbije je na današnjoj sjednici na prijedlog Stranke demokratske akcije Sandžaka postavila Muhedina Fijuljanina iz Sjenice za državnog sekretara u Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Muhedin Fijuljanin je diplomirani politikolog i član je Glavnog odbora Stranke demokratske akcije Sandžaka.

Postavljenje Muhedina Fijuljanina na mjesto državnog sekretara je prvo od četiri postavljenja na mjesta državnih sekretara koliko će Vlada postaviti u narednom periodu na prijedlog SDA Sandžaka.

Napominjemo da će primarna djelatnost državnih sekretara postavljenih na prijedlog Stranke demokratske akcije Sandžaka pored maksimalne integracije Bošnjaka, odnosno njihovg delotvornog učešća u javnom životu, bit i da se bave problematikom nerazvijenih opština i da sve svoje snage ulože da otvore vrata predsejdnicima nerazvijenih opština i smanje distancu između tih opština i Vlade Srbije.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP