https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Četiri medalje za naše reprezentativce - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Četiri medalje za naše reprezentativce

Četiri medalje za naše reprezentativce

Četiri medalje za naše reprezentativce

Dr Sulejman Ugljanin, predsjednik SDA Sandžaka i ministar u Vladi Srbije primio je danas u svom  Kabinetu u Beogradu reprezentaciju Sportskog saveza Sandžaka koja je  učestvovala na Evropskom univerzitetskom prvenstvu u Turskoj u disciplini nordijskog skijanja.

Naša reprezentatacija opravdala je svoje učešće i vratila se kući sa osvojene 4 medelje. Osvojeno zlato donosi nam ženska ekipa u miks ekipi zajedno sa Rumunijom za štafetno trčanje. Takođe u miksu, drugoplasirana je bila i muška ekipa, osvojila je sredbro u muškoj konkurenciji u miks ekipi za štafetno trčanje. Bronzanu medalju osvojilena je za sprint na 10km u muškoj konkurenciji i četvrto plasirana je ženska ekipa za sprint na 5 km.

Drugo Evropsko Univerzitetsko prvenstvu održano je u Republici Turskoj i učestvovalo je 70 ekipa iz 25 zemalja. Naša ekipa je izuzetno srdačno primljena od domaćina i organizatora, inace na Evropskom univerzitetskom prvenstvu u nordijskim disciplinama reprezentacija Sandžaka učestvuje drugi put.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP